top of page
demuziekbruglogo.png

de muziekbrug

Onder de naam De Muziekbrug probeer ik verbinding te zoeken naar mens en muziek. Als maker ben ik constant opzoek hoe ik een breder publiek warm krijg voor de klassieke muziek. Mijn creatieve creaties verwerk ik in onderstaande projecten. 

IMG_0396-min.JPG
demuziekbruglogo.png

Een voorstelling maken in één dag, waarbij alle klassen inbreng hebben op hoe de voorstelling eruit ziet? Dit zijn een van de werkzaamheden geweest voor zowel basis- en middelblaaronderwijs bij het bedrijf Op De Eerste Rij. Naast de voorstellingen heb ik ook muzieklessen verzorgd en een musicals ingestudeerd.

Op De Eerste Rij

muziek

Als muziekdocent ben ik in staat om verschillende rollen aan te nemen. Als leraar, coach, dirigent en leidinggevende ben ik inzetbaar voor vele muzikale en creatieve projecten. In mijn lessen is iedereen welkom. Zo heb ik ervaring in het les geven met kinderen van het basis- en middelblaaronderwijs, met volwassene amateurkoren en met vluchtelingen. In mijn lessen zal je mij ervaren als erg enthousiast, vrolijk en energiek. 

Werkwijze:

Ik geloof erin dat een persoon beter, sneller en meer leert wanneer het mede-eigenaar is van het eindresultaat. Door kaders en bouwstenen aan te bieden, creëer ik een veilige leeromgeving waarin eigen invulling centraal staat. De eigen invulling wordt gevoed door gebruik te maken van verschillende invalshoeken en disciplines.

Docent

IMG_2439-min.jpg

nieuwe  projecten

SINGERS WORLD LOGO.png

YouTube kanaal

        Singers World

 

Voor alle zangers die er zijn (van beginners tot gevorderden) wil ik mijn liefde, plezier en enthousiasme voor dit vak delen via video's. Van handige tips tot gekke uitdagingen: er zijn hier geen regels. Het enige wat we delen is de liefde voor muziek in de wereld van de zangers!

demuziekbruglogo.png

Kindervoorstelling

    De Zingkoningin​

Zingen geeft je vleugels! Zeker klassiek zingen, waarbij het hele lijf een klankkast vormt voor de stem. Het lijkt bijna magie hoe een klassiek zangeres zonder microfoon de hele ruimte weet te vullen. En... wist je dat iedereen zo'n machtig muziekinstrument in zich draagt?

demuziekbruglogo.png

De krachten van kunstdisciplines samenvoegen tot één geheel.

De één wordt geraakt door prachtige klanken, de ander door sierlijke bewegingen en weer een ander door intense kleuren. Elke kunstdiscipline heeft zijn eigen kracht. In dit project zijn Kamee Frieling (danser), Ari Peterse (tekst) en Stefanie Bruggeling (zangeres) bezig om de krachten van elkaar te bundelen in een unieke voorstelling.  

first deadline-min.png
demuziekbruglogo.png

Dansproject

Docent
bottom of page